Werkwijze | Nieuwbouw, Verbouw en Onderhoud

Goede communicatie en korte lijnen bevorderen de communicatie en een soepel verloop van de verbouwing. Het kan zijn dat de plannen tijdens de werkzaamheden veranderd moeten worden. Dat kan financiële gevolgen hebben. Dit zogenaamde minderwerk of meerwerk wordt pas uitgevoerd als er tevoren over gesproken is en overeen stemming over de kosten bestaat.

Zeker voor meerwerk geldt dat dit pas wordt uitgevoerd als u ons daar opdracht voor hebt gegeven. Dit voorkomt teleurstelling achteraf.

Persoonlijk gesprek
In een persoonlijk gesprek bespreken we samen de wensen en de ideeën. Samen kom je soms op andere ideeën en eventuele mogelijkheden.

De offerte
Vervolgens werk ik de plannen op maat uit en stellen een heldere offerte op. Waar ik in een begrijpelijke taal de werkzaamheden beschrijf. Zodat u later niet voor verassingen komt te staan.

Akkoordverklaring
Als u akkoord gaat met de offerte, zo nodig met aanpassingen, ontvangt u van mij een akkoordverklaring ter ondertekening.

Planning
ik werk nauw samen (indien van toepassing) met bijvoorbeeld een stucadoor, elektricien, schilder of een loodgieter. U kunt er op rekenen dat alle werkzaamheden goed op elkaar zijn afgestemd. De coördinatie hou ik scherp in de gaten. Want afspraak is afspraak.

Contact
Contact met de klant vind ik heel belangrijk. Daarom is er tijdens de verbouwing altijd gelegenheid tot overleg.